Само 3 мача се играха в неделя, останалите двубои - отложени заради дъжда

on .

Само три мача се играха от 7-ия кръг на Bultra League в неделя. В тях отборите на Stream Team, Дебелият балет и Банда Олеле записаха победи. Останалите срещи бяха отложени заради лошите метеорологични условия и проливния дъжд, който се изсипа над Пловдив.

В мача от 13:00ч. Stream Team се наложи с 8:4 над Мръсната Дузина. Хеттрик за Stream Team записа Ясен Петков, като с трите си попадения Яската бе с основна заслуга за победата на "жълто-черните". Интересен факт е, че вратарят на Stream Team - Теодор Караколев, получи жълт картон за игра с ръка извън наказателното поле.

В следващия двубой Дебелият балет разгроми със 7:3 Centrum Crew. "Жълтите" доминираха през почти всичките 50 минути, като само множеството пропуски пред вратата на противника ги лишиха от по-изразителна победа. 4 гола за "дебелаците" отбеляза обичайният заподозрян Иван Тасев, който продължава да е един от основните претенденти за званието "голмайстор на турнира" с отбелязаните си 16 гола от началото на надпреварата.

В най-завързания мач за деня Банда Олеле се наложи с 2:1 над Кокоша Слепота. Момчетата на Христо Харизанов записаха втора поредна победа от началото на шампионата и се отлепиха от дъното на класирането.

Останалите 5 двубоя са отложени, като все още не е определена дата за тяхното изиграване.