Резултатни победи за фаворитите и два хикса белязаха десетия кръг

on .

Изключително резултатен и атрактивен футбол предложиха мачовете от 10-ия кръг на Bultra League 2012. След него сериозни промени в класирането не настъпиха, като в челото само Stream Team се покачи с едно място напред и се завърна в ТОП3.

Лидерът Hangover победи очаквано с 15:5 Дебелият балет. "Жълтите" се държаха добре през първата част, като след нейния край резултатът бе едва 5:2 за лидерите, но през второто полувреме "черните", водени от Светозар Чакъров, показаха по-голямата си класа и не дадоха шанс на своя съперник. Минути преди края на двубоя пък се получи най-красивото изпълнение от началото на турнира. След многоходова атака последва центриране в наказателното поле на Дебелият балет, където Александър Вулев с изключително красив ножичен удар прати топката в левия ъгъл на вратата на "жълтите".

Две срещи завършиха с равен резултат 5:5 - Kry4mi.com срещу Канари-Мараша и Бригада Тракия срещу Мръсната Дузина. Най-изразителната победа в кръга записа Лудата Банда. "Бандитите" се наложиха с 19:0 над Seven Hills и вече дишат във врата на лидерите.

В класирането Hangover води с 21 точки от 8 мача, на второ място е тимът на Хъшовете с 18 точки от 7 мача, а челната тройка допълва Stream Team също с 18 точки, но с 8 мача.

Следващата седмица във вторник, сряда и четвъртък ще се изиграят част от двубоите, които бяха отложени през изминалите кръгове. Ето и програмата:

Вторник, 13.11

20:00ч. Бунта Север - Лудата Банда
21:00ч. Канари-Мараша - Seven Hills

Сряда, 14.11

20:00ч. Мръсната дузина - Хъшовете
21:00ч. Sky Team - Тифози

Четвъртък, 15.11

21:00ч. Centrum Crew - Бригада Тракия