Bultra Cup 2013 в края на януари

on .

На 26-ти януари 2013г. в зала "Перфект" ще се проведе Bultra Cup 2013. Право на участие в турнира имат всякакви отбори, без значение дали те са част от Bultra League 2012 или не. Таксата за участие е 40лв. и ще се заплаща на техническата конференция, която ще се състои два дни преди старта на Купата. Записванията стават на следния мейл - Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. и ще продължат до 22-ри януари. В мейла за записване напишете името на отбора си и телефон за контакт.

Отборите ще бъдат съставени от 5 полеви състезатели и вратар. Мачовете ще се проведат на принципа на директната елиминация. Полувремената ще бъдат с продължителност от по 12 минути, като при равенство в редовното време ще се изпълняват по 3 дузпи. Всеки състезател има право на участие само в един отбор.

Наградният фонд на турнира е 500 лева и ще бъде разпределен между победителят и отборите на второ и трето място, а сумата е осигурена от "Теракомстрой" и частно лице, пожелало анонимност. Освен паричните награди, за отборите в ТОП3 на крайното класиране има и купи.