Победа за лидера и разгромна загуба за Бригада Тракия (обзор на 16-ия кръг)

on .

Този уикенд се изигра първият пролетен кръг на Bultra League 2012. В него лидерът Stream Team постигна резонна победа над Seven Hills с 10:5, докато останалите отбори в топ 3 - Hangover и Бригада Тракия записаха съответно равенство и загуба.

Кръгът бе открит с двубоя между Банда Олеле и Дебелият балет, който "бандитите" спечелиха с разгромното 17:0. Въпреки, че през първия полусезон "жълтите" спечелиха със 7:4, сега на терена на зала "Перфект" имаше само един отбор и момчетата на Христо Харизанов се поздравиха с победата.

Hangover стъпи накриво срещу Centrum Crew в изключително здрав сблъсък, който завърши при резултат 5:5. Секунди преди края Centrum Crew водеше с 5:4, но Hangover успяха да се доберат до точката.

Бригада Тракия допусна разгромна загуба с 2:10 от Бунта Север в последния мач за деня. "Тракийци", които станаха трети на Bultra Cup 13`, бяха без част от звездите си и това се отрази на играта на отбора.

Дебют в надпреварата записаха отборите на ХУБАВИ ХОРА и Viva Canary. ХУБАВИ ХОРА направиха зрелищно 6:6 с Kry4mi.com, докато Viva Canary допуснаха тежко поражение с 6:19 от Канари-Мараша.

Всички резултати от 16-ия кръг вижте тук.

Временното класиране вижте тук.