Stream Team с трудна победа над ЛБ, Hangover с втора поредна издънка (обзор на 17-ти кръг)

on .

Stream Team се наложи с 5:2 над Лудата Банда в едно от дербитата на 17-ия кръг на Bultra League 2012. Двубоят между Банда Олеле и ХУБАВИ ХОРА (на снимката) започна с обща снимка между двата отбора с трибагреника, в чест на националния празник на Република България.

В първия мач за деня Hangover отстъпи с 4:10 на Kry4mi.com . Във втори пореден мач Hangover не успяват да стигнат до успеха, след като в миналия кръг завършиха 5:5 с Centrum Crew.

В пряк сблъсък за четвъртото място във временното класиране Канари-Мараша победи с 9:6 Бригада Тракия. Най-разгромната победа пък записа отборът на Хъшовете, който разгроми с 15:2 Seven Hills и по този начин се изкачи на второ място.

В дербито на деня Stream Team удари с 5:2 Лудата Банда. През втората част резултатът вървеше 3:2 за лидерите в класирането, но Лудата Банда наложи сериозен натиск над съперника, който доведе до множество положения пред вратата на Теодор Караколев. Освен ударените над 5 греди, "бандидите" изпуснаха и дузпа. В последните минути Stream Team отбелязаха два бързи гола и запазиха лидерската си позиция.

Всички резултати от днес, както и временното класиране, можете да видите в секциите на сайта.