Правилник за провеждане на мачовете от Bultra Cup 2014

on .

На 11 и 12 януари ще се проведе поредното издание на турнира "BULTRA CUP". И тази година участие в надпреварата ще вземат 32 тима. Тазгодишното издание на турнира е посветено на Данчо Ушото.

Жребият за Купата ще бъде на 8-ми януари (сряда) от 19:00ч. в кафенето на базата на Ботев в кв. Коматево. На жребия всеки тим трябва да има по поне един представител, който ще участва в тегленето на двойките, както и да заплати таксата за участие, която е еднократна и е на стойност 40 лв.

Освен това, представителите на отборите ще попълнят списък с футболисти, които ще вземат участие в турнира. Всеки тим има право да картотекира до 12 състезателя. Списъкът може да бъде допълван до началото на първия двубой. Всеки футболист има право да участва само в един отбор, като при нарушение на правилника отборите, за които е играл, ще бъдат дисквалифицирани.

Мачовете, които ще се играят в зала "Оптимум", ще се състоят от 2 полувремена по 12 минути и са на принципа на директната елиминация. При равенство в редовното време ще се изпълняват по 5 дузпи. При получаване на жълт картон провинилият се състезател напуска терена за 3 минути, а неговият тим играе с човек по-малко. След изтичане на времето, футболистът се завръща на терена. При получаване на червен картон играчът напуска терена, а отборът му доиграва срещата в намален състав.

Всички останали правила можете да видите тук.